Landwinkels

Le Petit Doruvael

Als enige in Nederland maken wij op de boerderij een roodbacterie kaasje. U herkent Le Petit Doruvael aan de rood oranje kleur. Het jonge kaasje is smeuiig en zacht van smaak. Het kaasje is heerlijk bij het dessert en smaakt uitstekend bij een goed glas wijn. Le Petit Doruvael is een Erkend Streekproduct en in 2004 bekroond met de titel 'Streekproduct van het jaar'.

 


Boerenkaas

Ad maakt diverse soorten boerenkazen, van jong tot overjarig en kruidenkazen. De boerenkaas ontleent haar rijke smaak aan de de directe verwerking van de melk op de boerderij en aandacht voor dier, milieu en landschap. Dit wordt ook gewaardborgd door het Groene Hart Keurmerk dat wij mogen voeren. In de winkel kunt u de kaas proeven en adviseren we u graag bij uw keuze.


Cadeaupakketten

Ambachtelijke boerderij- en streekproducten zijn dankzij hun smaak en verhaal zeer geschikt als cadeau, kerstpakket of om een relatie mee te verrassen. Wij maken graag een pakket op maat voor u klaar. Voor meer informatie over onze cadeaupakketten kunt u contact met ons opnemen of gezellig langskomen in onze Landwinkel!


Rundvlees van eigen boerderij

In onze Landwinkel verkopen wij eerlijk rundvlees van de koeien van ons eigen bedrijf. Alle porties zijn diepgevroren en in gebruiksvriendelijke porties verpakt. Voor een overzicht van de diverse soorten vlees kunt u de assortimentslijst aanklikken.